AMSTERDAM - Justin Timberlake heeft een deal gesloten met een Britse uitgever om zijn autobiografie te schrijven. In dit boek zal hij veel zaken onthullen die tot nu toe geheim zijn gebleven. Zo gaat hij waarschijnlijk zijn liefdesleven tot in detail beschrijven. En dus zal hij ook een boekje open doen over Britney Spears, Alyssa Milano en Cameron Diaz.

De superster heeft nog geen Amerikaanse uitgever gevonden voor zijn levensverhaal, maar die zal hoogstwaarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Het boek zal in Engeland in september in de boekhandels liggen.

Echte popfans zullen hier niet op hoeven wachten, aangezien Britney Spears eerder al heeft gezegd een boek over haar leven open te willen doen, en ook in dit boek zal niets onbesproken blijven. Sappige details over haar en Justin en natuurlijk over het 55-uur durende huwelijk met haar jeugdvriend Jason Alexander komen aan bod.

Britney wil een spookschrijver inhuren die haar verhaal moet gaan optekenen. De uitgever van Britney wil niet bevestigen dat zij het boek ook gaan publiceren, maar makers van teenmusic.com hebben iemand gesproken die zegt dat het boek: ‘On My Own’ gaat heten.