Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
justin bieber

Justin Bieber wil zijn als David Beckham

AMSTERDAM - Justin Bieber streeft naar het hebben van dezelfde uitstraling als David Beckham. De zanger zegt de haarstijl van zijn idool te willen kopiëren.
Door NU.nl/Jeffrey Schipper

“Ik wil zijn zoals Beckham, omdat hij voortdurend zijn haar verandert”, zei Bieber in het radioprogramma Kyle and Jackie O Show van 2Day FM.

Bieber en zijn vriendin zijn erin geslaagd een ‘vriendschap’ met Beckham en zijn vrouw Victoria te ontwikkelen. Onlangs werden de tieners uitgenodigd om met de Beckhams en hun vier kinderen te lunchen.

“Ik heb Beckham meer dan één keer ontmoet”, vertelt Bieber. “Ze lijken een erg leuk gezin te vormen en ik zou in de toekomst graag meer tijd met hen door willen brengen. We zijn uitgenodigd voor een lunch.”

Bieber is van plan om komende zomer zijn nieuwe album Believe te lanceren. Verder komt hij op 1 november met een kerstalbum waarop de jongeling oude kersthits in een nieuw jasje steekt.

De 17-jarige Canadees is op dit moment een van de grootste sterren van de wereld. Bieber zegt daarom dat hij op dit moment weinig tijd heeft voor ontspanning.


Lees meer over:

David BeckhamJustin Bieber

Aanbevolen artikelen