Dinsdag 27 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Robert Pattinson bang om baby's te breken

AMSTERDAM - Twilight-acteur Robert Pattinson vindt dat mannen moeilijker omgaan met baby's dan vrouwen. "Elke vrouw met een baby ziet eruit alsof ze heel haar leven moeder is", zegt hij.
Door Novum

"Mannen niet, die zijn doodsbang dat ze de baby gaan breken."

Voor The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 kroop de acteur weer in de huid van vampier Edward Cullen. In de film trouwt hij met zijn vriendin Bella Swan, gespeeld door zijn echte verkering Kristen Stewart, en krijgt het stel een kind.

Dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. "Het mooie is dat je niet voorbereid hoeft te zijn om een kind te hebben. Dat is denk ik wat iedere man voelt."

De acteur was woensdagavond in Brussel voor een fan-avond van Twilight. De film heeft zijn leven compleet omgegooid. "Voorheen zat ik gewoon in Londen niks te doen. Nu ben ik in België waar allemaal mensen naar me schreeuwen."

Volwassener

Actrice Ashley Green vindt de nieuwste Twilight-film volwassener dan de voorgaande delen. "Je ziet eindelijk de bruiloft, je ziet Bella volwassen. Ik denk dat dit de meest realistische film is."

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 draait in Nederland vanaf 16 november in de bioscopen. De tweede film van het laatste deel van de vampierensaga gaat volgend jaar winter draaien.


Lees meer over:

Robert Pattinson

Aanbevolen artikelen