AMSTERDAM - Drie Poolse agenten verliezen hun baan door Paris Hilton. De drie beveiligden de socialite tijdens haar bezoek aan Polen. Dat deden ze zonder toestemming, en dat komt ze duur te staan.

"Als ze voor het eind van de week niet zelf opstappen, worden ze ontslagen", citeert persdienst Reuters een politiechef.

Hilton was eerder deze maand in het Zuid-Poolse Katowice om daar een winkelcentrum te openen. De drie Polen werkten voor een antiterreureenheid en hadden toestemming moeten vragen voor hun beveiligingswerk.

Omdat ze werkzaam zijn bij een elite-eenheid hadden de mannen bovendien hun gezicht moeten bedekken, maar de drie waren op verschillende foto's met Paris herkenbaar in beeld.

Afgelopen weekeinde was de hotelerfgename in Amsterdam, waar ze in het kader van het Amsterdam Dance Event verschillende feesten bijwoonde. Ook dook ze op in een snackbar in Spijkenisse, waar Afrojack woont.

Volgens geruchten hebben de twee een relatie. De agent van de Nederlandse dj beweert echter dat hun relatie slechts zakelijk is.