AMSTERDAM - Sophie Hilbrand heeft gereageerd op een woedende Patty Brard. Brard neemt het de BNN-presentatrice kwalijk dat ze haar dochter heeft ondervraagd in het programma Je Zal het Maar Zijn.

"Ik neem haar niet bepaald serieus. Kan Patty überhaupt wel iets zinnigs uit haar mond krijgen?", zegt Hilbrand in het tijdschrift Story.

Eerder dit jaar interviewde Hilbrand de 28-jarige Priscilla Nasi in Je Zal het Maar Zijn. De dochter van Brard zei onder meer dat haar moeder zich vooral richt op het werk.

"Ik kon het verschil tussen Patty Brard en mama niet meer zien", zei Nasi destijds.

Excuus

"Dit was een profiel van een meisje, gebruikt als excuus om een bekende Nederlandse moeder voor schut te zetten", reageerde Brard vervolgens.

Hilbrand is zich echter van geen kwaad bewust. "Ik vond het juist een heel mooi interview. Het was integer en het is nooit mijn bedoeling geweest om wie dan ook in een kwaad daglicht te stellen", vertelt de BNN-presentatrice.

De zwangere Hilbrand is dan ook niet van plan zich iets van Brards opmerkingen aan te trekken. "Zeker als je bedenkt dat zij degene is die met lampjes op een jurk op een podium staat", aldus Hilbrand.