AMSTERDAM - Jennifer Lopez beweert dat ze tijdens een optreden niet huilde om haar ex Marc Anthony.

De zangeres barstte zaterdagavond in huilen uit nadat ze tijdens een concert haar hit If You Had My Love ten gehore had gebracht.

Bronnen vertellen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat ze brak toen ze een foto van haar kinderen zag. De foto, die werd gemaakt tijdens een fotoshoot voor het modemerk Gucci, zou emotionele waarde hebben voor de zangeres. Tijdens haar optreden was de foto op een groot scherm te zien.

Eerder deed het gerucht de ronde dat Lopez haar tranen niet kon bedwingen omdat haar huwelijk met Marc Anthony op de klippen is gelopen.

"Wat is liefde?", vroeg Lopez haar fans. "Sinds ik mijn laatste liedje over liefde heb geschreven, is er veel veranderd." De 42-jarige zangeres maakte in juli bekend dat zij en Anthony uit elkaar zijn.

Ben Affleck

Terwijl Lopez het nummer zong betraden verschillende danskoppels het podium, waarvan de mannelijke dansers leken op de exen van Lopez. Een van de dansers leek volgens Radar Online op Lopez' ex Diddy. Een andere danser leek op Ben Affleck, met wie Lopez van juni 2002 tot januari 2004 samen was. Ook een look-a-like van Marc Anthony danste mee.