AMSTERDAM - Jennifer Lopez is zaterdagavond in huilen uitgebarsten tijdens een optreden. De 42-jarige zangeres, wiens huwelijk met Marc Anthony in juli op de klippen liep, liet haar tranen vloeien na haar hit If You Had My Love.

Dat vertellen ooggetuigen aan entertainmentwebsite Radar Online.

Lopez bracht een akoestische versie van If You Had My Love tijdens een concert in de Amerikaanse staat Connecticut. Na het nummer vertelde ze het publiek dat dit het eerste nummer was wat ze over liefde schreef.

"Wat is liefde?", vroeg Lopez haar fans. "Sinds ik mijn laatste liedje over liefde heb geschreven, is er veel veranderd."

Danskoppels

Terwijl Lopez het nummer zong betraden verschillende danskoppels het podium. Een van de dansers leek volgens Radar Online op Lopez' ex Diddy, een andere leek op Chris Judd. Lopez was van september 2001 tot juni 2002 getrouwd met Judd.

Een andere danser leek op Ben Affleck, met wie Lopez van juni 2002 tot januari 2004 samen was. Ook een look-a-like van Mark Anthony danste mee.

Snotteren

"Aan het eind van het nummer begon Jennifer te snotteren", vertelt een ooggetuige. "Ze zong daarna nog een liedje, maar na dat nummer rende ze huilend het podium af."

Lopez keerde na een tijdje terug op het podium om haar optreden af te ronden, maar volgens de fans was de sfeer anders. "Het was duidelijk dat ze er niet meer helemaal bij was. Iedereen vond het zo zielig voor haar, het was echt heel dramatisch."