AMSTERDAM - Hilary Duff is niet van plan het veel rustiger aan te doen na haar bevalling.

De zangeres, schrijfster en actrice, die 4,5 maand zwanger is, wil na de geboorte van haar zoontje aan de slag met een nieuw album. "Ik wil de studio weer in", vertelt Hilary aan entertainmentzender E!.

"Voordat ik zwanger werd had ik al plannen voor een nieuw album en dat wil ik nog steeds maken", gaat de 24-jarige Duff verder.

De blondine is wel van plan een aantal maanden 'te wennen aan het moederschap'. "Ik denk dat ik na de komst van de baby de tijd neem om alles te leren over het moederschap. Maar er is geen enkele reden waarom ik geen muziek meer zou kunnen maken of zou kunnen toeren."

Boek

Muziek is niet het enige wat Duff, wiens tweede roman net is verschenen, bezighoudt. De blondine sluit niet uit dat ze binnenkort weer in de pen klimt voor een boek. "Ik heb een heel grappig verhaal over onze vier honden in mijn hoofd. Ik denk dat het een heel leuk kinderboek kan worden."

Hilary Duff, die doorbrak met de Disney-serie Lizzie McGuire, en haar echtgenoot Mike Comrie maakten vorige week bekend dat ze een zoontje krijgen. Duff moet in maart bevallen.