AMSTERDAM - René Froger is, in navolging van zijn zingende collega Frans Bauer, vanaf eind maart in een reality soap te zien op SBS6. Dit meldt De Telegraaf vrijdag. Het is de bedoeling dat Froger tien weken gevolgd wordt in voorbereiding op zijn Arena concerten in mei.

Volgens een woordvoerder van SBS6 gaat Froger iedere week naar een favoriete lokatie, waar hij een band mee heeft, en vertelt daarover. Natuurlijk krijgt de kijker ook een kijkje in de keuken, zitkame5r en badkamer van de Frogers. "René heeft iets met Amsterdam en Las Vegas bijvoorbeeld en vertelt in de serie waarom.

De opnames voor de reality serie zijn inmiddels in het diepste geheim begonnen. De concerten zelf zullen geen deel uitmaken van het programma. Het is gebleken dat een reality show een groot succes kan worden en de populariteit van de ster alleen maar vergroot, zie De Bauers. Of het de Frogers ook gaat lukken het Nederlandse publiek wekelijks te boeien is nog even afwachten. Het nog titelloze programma start vanaf 21 maart en is dan tien weken lang om 20.30 op SBS6 te zien.