AMSTERDAM - Paris Hilton is in Nederland voor het Amsterdam Dance Event. De 30-jarige hotelerfgename woont dit weekeinde verschillende dancefeesten bij in de hoofdstad.

De blondine is onder meer bij de show van Afrojack. Paris dook de studio in met de Nederlandse dj voor haar nieuwe album. Volgens Afrojacks agent gaat Paris 'echt helemaal de dancescene in'. "Daarom heb ik haar uitgenodigd voor het ADE."

Geruchten dat Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack, en Hilton meer met elkaar delen dan tijd in de studio doen al langer de ronde. Volgens Afrojacks agent is daar echter niets van waar. "De wildste verhalen gaan rond. Maar de samenwerking is puur professioneel."

Draaikunsten

Het Amsterdam Dance Event vindt dit weekeinde voor de zestiende keer plaats. Op 52 podia laten verschillende artiesten hun draaikunsten horen. Naast Afrojack nemen ook onder meer Armin van Buuren, Carl Cox en David Guetta plaats achter de draaitafels.

Het Amsterdam Dance Event is de afgelopen jaren uitgegroeid een belangrijk festival voor elektronische muziek. Paris is de komende dagen niet alleen, de organisatie verwacht ruim 130 duizend bezoekers.