AMSTERDAM - Pernille La Lau vermoedt dat haar ex-man Taco Joustra graag in de publiciteit staat. De presentatrice van het programma Koffietijd neemt Joustra kwalijk dat hij met de media zou hebben gesproken.

“Ik dacht juist dat Taco en ik goed contact hadden en hele goede afspraken hebben gemaakt”, vertelt La Lau in het weekblad Story.

Joustra stelde onlangs dat hij al meer dan een jaar op geld van zijn ex-vrouw zit te wachten. Ze spraken af dat La Lau na de verkoop van haar huis de helft van de overwaarde zou overmaken naar Joustra.

Dat La Lau haar ex-man verdenkt van het lekken naar de pers, noemt Joustra 'klinkklare onzin'. "Dat doet mij bijzonder veel pijn", zo zegt hij tegen het tijdschrift.

Nieuw huis

Volgens La Lau is het waar dat Joustra het extra geld nog niet heeft gekregen. “Dat komt doordat ik mijn huis in Weesp nog niet heb kunnen kopen.”

De Amsterdamse ontkent ook Joustra’s bewering dat hem door La Lou zou zijn verboden met zijn kinderen te praten. “Taco spreekt zijn kinderen vrijwel dagelijks. Mijn zoon heeft tegenwoordig een eigen mobiel en heeft regelmatig sms-contact met zijn vader.”