Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin: Tooske zwanger, maar van wie?, Hennie 'Doe Maar' Vrienten aan de tweede leg, de eerste kinderjuf van Maxima is gesignaleerd, Mabel ernstig is vermagerd, Frans Bauer 'Idol' Jim de les leest en Patty Brard echt te ver is gegaan. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Tooske toch…!

In Privé een stukje over Tooske, met de intrigerende titel: 'Tooske zwanger. Maar van wie? 'Dat willen we natuurlijk meteen weten, ook al weten we het antwoord eigenlijk al. Het is of van Keith, haar ex-man, of van Bastiaan Ragas, haar nieuwe vlam èn tegenspeler. We moeten helemaal achterin het blad zoeken naar het stuk. Daar lezen we dat 'gefluisterd wordt' dat Tooske twee maanden in verwachting is. Volgens twee bronnen is ze 'Natuurlijk zwanger van Bastiaan. Verliefde vrouwen schijnen lichamelijk zelfs sneller zwanger te kunnen worden'. Toch heeft Privé er nog een hele pagina voor nodig om te twijfelen of het niet misschien toch van Keith is. 'De oplossing zal zich pas over zeven maanden openbaren' volgens het blad. Dan is er inderdaad geen twijfel meer mogelijk: als het kind van Bastiaan is, wordt het een blonde, blozende baby. Is het kind van de donkere Keith, dan houdt Tooske straks een koffie-met-melk-kleurig kindje in haar armen.

Frans Bauer streng tegen Jim

Volksheld Frans Bauer heeft weer eens blijk gegeven van zijn eerlijke, oprechte aard. Hij trad samen met Idols-finalist Jim ergens op en na afloop dronken de twee wat aan de bar. Volgens Story had Jim praatjes voor tien en voelde hij zichzelf heel wat. Toen hij te lang op zijn colaatje moest wachten, viel hij uit tegen de ober. 'Of dat niet wat sneller had gekund' snauwde Jim. Dat ging Frans te ver. 'Wie denk je wel dat je bent om deze man zo te schofferen. Je komt nog maar net kijken. En nu behandel je mensen al op een vreselijke manier,' riep Frans hem toe. Het schijnt dat Jim zich diep schaamde en in een klein jongetje veranderde. Frans kan nu eenmaal niet tegen onrechtvaardigheid en als een echte vader gaf hij Jim een lesje in beleefdheidsvormen.

Henny 'Toe Maar' Vrienten

Henny Vrienten van Doe Maar is aan zijn tweede leg begonnen. Na twintig jaar huwelijk is het voormalig Doe Maar-idool er met een jongere vrouw vandoor gegaan. Dat was toenertijd (een jaar of twee geleden) een klein berichtje in de bladen. Opzienbarender is het nu, dat blijkt dat Henny (55) bij zijn nieuwe vriendin (30) al heel snel een kind heeft gemaakt (volgens Privé). Hij had al drie dochters bij zijn Charlotte, met wie hij 20 jaar samen was, en heeft nu een zoontje. Zit 50 plusser Henny in zijn 'peno-pauze' en wil hij een tweede jeugd beleven? Of heeft een nieuwe vrouw met nieuwe roem te maken? Toen hij 20 jaar geleden met Doe Maar superpopulair was, sloeg hij mooie Charlotte aan de haak. En toen hij twee jaar geleden met oude hits van Doe Maar opnieuw goed scoorde, ruilde hij zijn 'oude' hit in voor een nieuwe vriendin.

Maximama aan de rol

Schoonmamma Beatrix gaf haar nieuwjaarsreceptie en Maxima had na al dat 'gemoeder' wel zin in een gezellige borrel. En dus stak ze zich in een leuk mantelpakje en liet zich door de privéauto naar het feestje brengen. Wie let er dan thuis op de baby? Juist: de kinderjuf. Alhoewel de kinderjuf in dit geval met baby en al meereisde naar de receptie. We zien 'juf' opduiken op een foto in Privé en Story. Het mens klemt plichtsgetrouw de MaxiCosi reiswieg in haar handen, met daarin de kleine Amalia, terwijl Maxima zich onelegant uit de hofauto hijst. Niks ten koste van Maxima's moederschap hoor, maar het is wel heerlijk als je voor dit soort gelegenheden even -letterlijk en figuurlijk- je handen vrij hebt.

Skinny Mabel

Weekend maakt zich zorgen om Mabel. De verloofde van prins Friso zou anorexia hebben. Zagen we deze zomer foto's van Mabel in badpak (een ultra slanke den), nu heeft het blad een latere zomerfoto waarop Mabel ronduit skinny is. Armen als stokjes en potlooddunne beentjes heeft ze. Volgens Weekend komt de eetstoornis door alle commotie en stress rondom haar positie en is ze daardoor kilo's afgevallen. Ze is bij een specialist onder behandeling en heeft kalmerende medicijnen gekregen. We zijn benieuwd welk postuur ze heeft als ze op 24 april dit jaar trouwt, want anorexiapatiënten kunnen enorme gewichtsschommelingen hebben. De couturier die haar trouwjurk ontwerpt zal er een hele kluif aan hebben. Hij moet òf elke week de naden innemen of juist weer ietsje uitleggen.

Patty te ver gegaan

In Party een stukje waarin Gerard Joling zich uitspreekt over Patty Brard. Die heeft haar ex-vriend René publiekelijk te schande gemaakt door hem van diefstal te beschuldigen. Ook riep ze de kijkers en luisteraars op zijn flatje met eieren en tomaten te bekogelen. Volgens Gerard is Patty nu echt te ver gegaan. "Wat ze nu heeft gedaan, vind ik echt verschrikkelijk. Vreselijk zelfs! Dat doe je niet!" vindt Gerard. Maar hij is niet boos op Patty, volgens hem zegt hij dit als vriend en bedoelt hij het als 'als opbouwende kritiek'. Alhoewel hij het niet kan laten nog een schopje na te geven: "Patty spoort niet helemaal. Ik denk echt dat ze zwaar overspannen is." Nou, van je vrienden moet je 't hebben als je in de nesten zit!