AMSTERDAM - Lindsay Lohan ontkent dat ze zich slecht gedraagt. Vrijdag verschenen in de media verhalen dat de 25-jarige actrice zich niet aan de gestelde voorwaarden van de rechter zou houden. Hierdoor zou Lohan een celstraf riskeren.

"Ik werk hard en doe elke dag mijn plicht. Zowel voor de rechtbank als voor mezelf", schrijft de actrice op haar WhoSay-blog.

"Als ik reis, is dat voor mijn werk en is dat goedgekeurd. Ik zou het waarderen als iedereen me gewoon laat doen wat ik moet doen, zodat ik mijn leven terugkrijg. Negeer de verhalen die niet waar zijn. Bedankt."

Taakstraf

Lohan werd in mei veroordeeld tot een taakstraf van 480 uur, daarvan zou ze 360 uur doorbrengen in een opvangcentrum voor vrouwen. Volgens ingewijden is ze daar niet meer welkom omdat ze zich niet aan de regels zou hebben gehouden.

Ook zou ze pas 21 uur van de taakstraf hebben volbracht, en zou ze het door de rechter opgelegde bezoek aan de psychiater negeren.

De actrice moet woensdag weer voor de rechter in Los Angeles verschijnen. Eerder werd ze opgepakt voor diefstal en rijden onder invloed.