AMSTERDAM - Hilary Duff is zwanger van een jongen. Volgens de website van entertainmentzender E! maakt de actrice maandag in de talkshow van Ellen Degeneres bekend dat ze een zoon verwacht.

"Het is een jongen! Ik heb de hele tijd al gedacht dat ik in verwachting ben van een jongen." Duff is uitgerekend in maart.

In de show, die donderdag werd opgenomen, vroeg Degeneres of de actrice al weet of ze een zoon of dochter krijgt. "Ja dat weet ik, maar ik heb het nog aan niemand verteld. Ik wilde het eerst aan jou vertellen", antwoordde ze.

De 24-jarige actrice droomde de afgelopen tijd regelmatig dat ze een zoon kreeg. "Iedereen zegt dat het een meisje wordt, maar ik denk dat het een jongen is. Het maakt mij niet uit wat ik krijg, maar telkens als ik over mijn kind droom, zie ik een jongetje", zei Duff eerder deze week in een interview.

IJshockeyer

Duff trouwde vorig jaar met ijshockeyer Mike Comrie. De actrice werd op jonge leeftijd bekend door de serie Lizzy McGuire. Ze speelde in verschillende films als A Cinderella Story en bracht vier cd's uit.