AMSTERDAM - Lauren Verster is bang voor eentonigheid in een relatie. De 31-jarige presentatrice heeft een relatie met Jort Kelder, maar het stel woont niet samen.

"Sleur is misschien een lelijke manier om het uit te drukken, ik ben eerder bang dat een relatie vanzelfsprekend wordt", legt Lauren uit in Viva.

"Ik vind het heel leuk om, ook als je al een jaar verkering hebt, een mooie jurk aan te trekken, op de fiets te zitten naar je date en te denken: woehoe."

Verster vindt vertrouwdheid daarentegen wel fijn. "Zonder het vertrouwde kun je nooit ongelukkig zijn bij de ander", vindt ze. "Of onzeker, of lelijk: met je paardenstaart en sloffen op de bank."

Kinderen

De blondine zegt graag kinderen te willen. Het lijkt haar een romantisch idee om kinderen te krijgen van iemand van wie ze houdt. "Maar ik denk nog steeds: als ik later groot ben. Maar binnen nu en twee jaar moet ik daar iets van gaan vinden. Hoe doe je dat?"

Ook samenwonen vindt Verster lastig. "Ik wil het uiteindelijk wel. Nu heb ik eigenlijk twee huizen, dat is lekker." De presentatrice woont in Amsterdam-West en haar zestien jaar oudere vriend heeft een huis aan de Vecht.

Volgens Lauren is het bij haar thuis een chaos, terwijl Kelder heel netjes is. "Dat nette van hem vind ik prettig, want als je twee mensen zoals ik bij elkaar hebt, word je helemaal gek."