AMSTERDAM – Daphne Deckers heeft spijt van haar eerste huwelijk. “Het was kort en desastreus. Een dieptepunt op veel vlakken”, onthult ze tegenover Beau Monde.

Deckers is inmiddels vijftien jaar gelukkig getrouwd met Richard Krajicek en stelt in het interview met het tijdschrift dat ze zeker weet oud met hem te willen worden.

“Hij wordt dit jaar 40 en ik grap wel eens dat ik hem inruil voor twee jongens van 20, maar geen haar op mijn hoofd die daar echt aan denkt!”, aldus Deckers.

Eerste huwelijk

Het model was echter niet altijd gelukkig in de liefde. Haar eerste huwelijk liep op de klippen en Deckers heeft spijt van dat huwelijk.

“Het was een dieptepunt op veel vlakken: emotioneel en financieel. Toch ben ik ergens blij dat ik het meegemaakt heb. Toen ik eenmaal gescheiden was, heb ik mezelf beloofd dat ik nooit meer zo ongelukkig zou worden en dat is me gelukt.”

Charlize Theron

Verder geeft ze in het interview aan dat ze spijt heeft dat ze ooit een rol heeft afgeslagen die speciaal voor haar geschreven was. Welke film dat is, houdt Deckers liever voor zichzelf. Het zou echter gaan om de rol van Helga Svelgen in Two Days In The Valley.

“De rol ging toen naar Charlize Theron. Het werd haar doorbraak! Sindsdien voel ik altijd een steekje als ik haar zie. Aan de andere kant was ik Richard misschien niet tegengekomen en had ik mijn fantastische kinderen niet gekregen.”

“Het leven gaat zoals het gaat. Daarom geloof ik eigenlijk niet echt in spijt.”