AMSTERDAM - Nicki Minaj overwoog een paar jaar geleden om einde te maken aan haar leven. De zangeres voelde zich naar eigen zeggen waardeloos en bad tot God dat ze beroemd zou worden.

"Het voelde alsof niets werkte. Ik was op mezelf gaan wonen en had het idee dat ik weer terug naar huis moest", vertelt de 28-jarige Minaj aan het Amerikaanse blad Cosmopolitan.

"Ik zat op een dood spoor. Op een gegeven moment dacht ik: wat als ik gewoon niet meer wakker zou worden? Misschien moest ik een einde aan mijn leven maken", aldus Minaj.

De rapper wilde heel graag beroemd worden en richtte zich daarvoor tot God. "Zodat ik een groot huis voor mijn moeder kon kopen."

Zwanger

Nicki heeft inmiddels genoeg toekomstplannen. Zo zegt ze binnen vijf jaar getrouwd te zijn. "En een paar jaar later ben ik zwanger." Over tien jaar beschikt Minaj naar eigen zeggen over 'honderden miljoenen dollars'. "Dan heb ik ook vijf albums uitgebracht en een Oscar en een Grammy gewonnen."

Nicki Minaj tekende in 2009 een platencontract bij het label van Lil Waynes en scoorde daarna verschillende hits. In 2010 bracht ze haar debuutplaat Pink Friday uit. Het album behaalde in de Verenigde Staten de platina status.

cosmopolitan
Nicki Minaj op de cover van Cosmopolitan.