AMSTERDAM - Patty Brard houdt de deur altijd open voor haar dochter Priscilla. De presentatrice meent dat het feit dat ze geen contact meer heeft met haar dochter niet aan haar ligt.

"Ik ben er voor haar. En ik wacht tot het moment daar is dat zij weer contact wil", zo zegt Patty woensdag in een vraaggesprek met radio FunX.

"Ik wil er niet te veel over zeggen, omdat ik weet dat ze daar niet van houdt. Maar Priscilla moet gewoon duidelijk weten dat ik er ben. En dat is iets tussen haar en mij."

Patty heeft er vertrouwen in dat het weer goedkomt met haar dochter. "Het komt zeker goed. Als het zover is. En als iedereen er klaar voor is."

Aandacht

Priscilla verbrak twee jaar geleden het contact het contact met haar moeder, omdat ze het gevoel had dat haar moeder te weinig aandacht voor haar had. Patty zou zich te veel hebben beziggehouden met haar werk. "Werk is natuurlijk belangrijk en de spotlight is natuurlijk ook belangrijk, maar wij samen vind ik belangrijker", zei Priscilla deze week in het BNN-programma Je zal het maar zijn.

Priscilla liet weten dat ze hoopt dat het contact met haar moeder in de toekomst weer hersteld kan worden. "Ik hoop iedere dag dat ze me belt, maar alleen als ze ook echt weer contact wil en het niet voor de buitenwereld doet."

Bekijk videofragment Je zal het maar zijn: