AMSTERDAM - De enige dochter van Patty Brard hoopt nog elke dag dat ze weer gewoon contact heeft met haar moeder. "Maar dan wel echt, dat ze het echt wil", vertelt de 28-jarige Priscilla Nasi in het BNN-programma Je Zal het Maar Zijn.

Priscilla verbrak het contact met haar moeder twee jaar geleden. "Op dit moment is het voor ons allebei gewoon beter dat we geen contact hebben", vertelt Priscilla aan Sophie Hilbrand.

Priscilla is bij het grote publiek vooral bekend van de realityshow Patty's Posse, waarin ze met haar moeder te zien was.

Ongevraagd

Volgens Brard ontstonden de problemen die ze met haar dochter heeft doordat Priscilla ongevraagd in de belangstelling kwam te staan. "De aandacht die ik had gewild, heb ik naar mijn gevoel niet gekregen", legt Priscilla echter uit in Je Zal het Maar Zijn.

Volgens Priscilla richtte Patty zich vooral op haar werk. "Werk is natuurlijk belangrijk en de spotlight is natuurlijk ook belangrijk, maar wij samen vind ik belangrijker."

Priscilla zegt dat ze haar moeder niet meer herkende tijdens de opnames voor Patty's Posse. "Ik kon het verschil tussen Patty Brard en mama niet meer zien. En ik heb het gevoel dat Patty dat ook niet wist."

De aflevering van Je Zal het Maar Zijn met Priscilla Nasi, die in het teken staat van volwassenen die worstelen met hun ongewone opvoeding, wordt dinsdagavond uitgezonden.