AMSTERDAM - Arie Boomsma heeft vaak het gevoel dat hij niet begrepen wordt. "Daar kan ik echt droevig van worden", zegt de 37-jarige presentator deze week in Flair Mind & Body.

Boomsma zegt het meeste moeite te hebben met mensen die zijn leven niet meer begrijpen, terwijl ze hem kennen en weten hoe hij is. "Hoe kan dat nou, denk ik dan."

De presentator zegt in het interview dat hij af en toe zwaarmoedig kan zijn. "Ik kan erin zwelgen. Dan heb ik medelijden met mezelf, ik zoek andere mensen niet op en kan ook gewoon huilen in mijn eentje. Ik wil dan echt alleen zijn."

In principe kan Boomsma bij van alles last hebben van zelfmedelijden, zo zegt hij. "Destijds over mijn verbroken relatie. En nu wanneer ik ontevreden ben over iets. Ik voel me schuldig over vrienden die ik te lang genegeerd heb of mensen die ik te weinig aandacht heb gegeven."

Ontevreden

Boomsma realiseert zich dat hij voorzichtig moet zijn over dit onderwerp. Hij wil immers niet overkomen als ontevreden. "Ik heb veel mogelijkheden, mag leuke dingen doen, en het klinkt al snel: waar klaag jij over? Wat doe jij moeilijk? Toch sta ik mezelf toe om me af en toe terug te trekken en een beetje te sippen."