AMSTERDAM - Kris Jenner krijgt maar geen genoeg van bruiloften. Haar dochters Kim en Khloé Kardashian stonden al voor het altaar. Als het aan Kris ligt, belooft ook haar oudste dochter Kourtney eeuwige trouw.

"Ik zou het geweldig vinden als Kourtney en Scott zouden trouwen", zei Jenner in de Amerikaanse talkshow The Talk. Hoewel haar jongere zussen al zijn getrouwd, is Kourtney de enige die een kind heeft.

Eind december beviel ze van Mason. "Ik stel me voor dat haar leven op dat van mij gaat lijken", gaat de 55-jarige Jenner verder. "Trouwen maakt je relatie ontzettend sterk, ook al is het maar een papiertje."

Meerwaarde

Of Kourtney en haar vriend Scott ooit trouwen, is nog maar de vraag. Kourtney lijkt niet veel meerwaarde te zien in het huwelijk. "Ik wil niet trouwen om het trouwen", zei de 32-jarige in het laatste seizoen van Keeping up with the Kardashians toen Scott op zoek was naar een verlovingsring. "Ik heb geen papiertje nodig om een gezin te stichten."

Desondanks hoopt Kris dat haar oudste kind een voorbeeld neemt aan haar jongere zussen. "Ik ben zo gelukkig getrouwd en hoop dat mijn kinderen datzelfde geluk kunnen ervaren", zei Jenner met tranen in haar ogen.

"Als je de liefde eenmaal hebt gevonden, wil je een voorbeeld zijn voor je kinderen en hen ook die liefde laten voelen."