AMSTERDAM - Olcay Gulsen kan zich in drukke tijden wel eens afreageren op haar vriend Edgar Davids. "Dan zit ik te veel in mijn werkmodus. En dan reageer ik het af op iemand die heel dicht bij me staat.''

''Dan zeur ik: ik wil vandaag niet werken. Heel kinderachtig, maar zo lekker dat je dat kan doen", zegt ze.

De ex-voetballer zet Gulsen vervolgens weer op haar plek. "Dan zegt hij: schat, gaan we weer even normaal doen, want anders ga ik weg. Dan zeg ik: 'oké'. Bij Edgar ben ik echt een 'meisje-meisje', hij is veel stoerder dan ik. Dat heeft hij te goed door denk ik."

De rollen zijn in de relatie van de modeontwerpster en Davids goed verdeeld. "Hij is de stoere man die het allemaal veel beter snapt en weet. En ik pas me heerlijk aan. Dat vind ik wel fijn, ik wil thuis niet die dominante rol hebben."

Niet dominant

Gulsen denkt dat mensen die haar niet persoonlijk kennen een verkeerd beeld van haar hebben. "Ik ben van nature juist niet dominant en dat vinden mensen raar.''

''Ze verwachten een sluwe zakenvrouw, maar dat is verre van waarheid. Ik ben vaak te lief en durf geen 'nee' te zeggen tegen mensen. Ik ben een enorme 'pleaser'. Heel dom, maar het is echt zo. En thuis past die rol wel weer beter bij mij."