AMSTERDAM - Het jongste kind van Wolter Kroes kwam als een verrassing.  

Kroes en zijn huidige vrouw Tessa hadden de komst van hun zoon niet gepland.

"Tessa slikte de pil", vertelt Wolter in een interview met 100procent NL Magazine.

"Ze had een zware griep gehad en dan schijnt de pil niet meer betrouwbaar te zijn. Zo is ze zwanger geraakt", gaat de feestzanger verder.

Hoewel Wolter en Tessa blij waren met de plotselinge zwangerschap, schrokken de twee wel. "We waren flabbergasted. Mijn god, we hadden er al vier. Dus je schrikt je rot."

Huis

Wolter en Tessa trouwden in de zomer van 2007, een jaar later kwam zoon Thomas Valentijn ter wereld. Uit een eerder huwelijk heeft Wolter al een dochter en zoon, ook Tessa heeft twee kinderen uit een eerdere relatie.

"God, nu moet ik dus een gigantisch groot huis gaan bouwen", was Wolters eerste reactie toen bleek dat Tessa in verwachting was van Thomas. Met die opmerking heeft de zanger zijn vrouw aardig gekwetst. "Tessa was heel verdrietig om die reactie."

Poepie

Hoewel de 42-jarige Wolter niet weet of hij en Tessa bewust voor een vijfde kind hadden gekozen, is de feestzanger stapelgek op zijn zoontje. "We kijken soms naar Thomas en dan schieten de tranen ons in de ogen. Hij is echt mijn poepie."