AMSTERDAM - Sylvia Geersen wil in de toekomst meer doen voor drugsverslaafden.

"Door mijn advies zijn er zelfs al kijkers naar een kliniek gegaan", vertelt het model aan het AD. Geersen kampte zelf met een cocaïneverslaving en liet haar tijd in een afkickkliniek vastleggen voor een realityshow.

"Ik zou wel meer voor drugsverslaafden willen doen." Voorlopig heeft Sylvia daar echter geen tijd voor. Ze heeft haar zinnen gezet op een internationale modellencarrière.

"Dit najaar richt ik me eerst op New York. Ik wil de draad als model oppikken van voor mijn verslaving en ben van plan langs hele grote namen te gaan."

Modellenbureau

Geersen ziet zichzelf in de toekomst ook wel een modellenbureau runnen, nu ze alles in het wereldje heeft meegemaakt. "Ik ben op feestjes van Brad Pitt en Angelina Jolie geweest, heb alle rappers en supersterren ontmoet", zegt de 25-jarige.

Hoewel het model schrikt als ze zichzelf op televisie ziet, hoopt ze op een nieuw programma. "Er wordt nagedacht over een programma waarin ik met mijn moeder en zus te zien zal zijn. Omdat wij samen best leuk en grappig overkomen."