AMSTERDAM - Hans Breukhoven heeft veel moeite gedaan om een afspraakje te regelen met Marian Mudder. De ex-man van Connie Breukhoven stuurde meerdere e-mails met de vraag of de Baantjer-actrice met hem wilde afspreken.

Dat onthult Mudder deze week in Story. "Ik kreeg op mijn verjaardag een mailtje van hem. Daarin feliciteerde hij me met mijn verjaardag. Hans schreef dat hij me een leuke vrouw vond die hij beter wilde leren kennen."

Mudder zegt dat ze dat destijds nogal raar vond. Ze kende hem immers enkel uit de verhalen over zijn huwelijksperikelen met Connie. De actrice besloot dan ook niet op het mailtje te reageren. Maar een paar maanden geleden mailde hij opnieuw, zo vertelt Mudder.

Vastberadenheid

"Hij had mijn boek De Perfecte Minnares en een aantal interviews met mij gelezen en wilde graag iets met me afspreken." Mudder verbaasde zich over zijn vastberadenheid, maar mailde hem dit keer wel terug.

"Ik houd er wel van als een man enorm zijn best doet om mij te leren kennen. Daarom heb ik hem toen wel teruggemaild."

Relatie

Het tweetal ging uit eten, en dat was volgens Mudder erg gezellig. Al snel volgende een tweede afspraakje. Toch is er volgens de actrice nog geen sprake van een relatie.

"Voorlopig moet niemand er teveel achterzoeken. Hans en ik zullen in de toekomst wel meer met elkaar gaan afspreken. Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat Hans en ik elkaar wel héél aardig vinden."

Verliefd

Toch zegt Mudder nog niet verliefd te zijn. "Ik weet ook niet of dat nog gaat komen. Bij mij ontstaat verliefdheid meestal heel snel, en niet na een paar afspraakjes. Maar dat zegt natuurlijk niets over de toekomst."

Breukhoven en Mudder werden vorige week hand-in-hand lopend gezien in Amsterdam. In diezelfde week ontkende de actrice dat zij een relatie had met de ex van Connie Breukhoven.