AMSTERDAM - Jessica Simpson zou volgens nieuwe geruchten zwanger zijn van haar verloofde Eric Johnson. De zangeres zou er nu al rare eetgewoontes op na houden.

Al eerder gingen er geruchten dat Simpson een kindje verwachtte. Nu schijnt het dan echt zover te zijn. "Ze heeft ontzettende trek in rare dingen", vertelt een bron aan In Touch Weekly.

"Ze eet bijvoorbeeld graag nacho’s met chocoladedip, waardoor haar honger naar zout én zoet wordt gestild. Ook kaaspopcorn en alcoholvrije margarita’s gaan regelmatig naar binnen."

De speculaties kwamen weer op gang doordat de zangeres gezien werd in loszittende kleding en toen ze tijdens Johnsons 32e verjaardag een glas champagne terugbracht, leken deze bevestigd.

Hoewel de timing niet erg handig lijkt, het stel trouwt in november, zouden de twee de zwangerschap als het ultieme huwelijkskado zien.

Simpson onthulde al eerder dat ze niet kon wachten om met hem een gezin te stichten. "Ik zie mezelf zeker kinderen krijgen met Eric, dus het is heerlijk om daarover na te denken", zei ze destijds.