AMSTERDAM - Beau van Erven Dorens mag in zijn studententijd dan een flinke losbol geweest zijn, inmiddels is de presentator zo trouw als een hond. Hij vindt dat hij een slippertje niet kan maken tegenover zijn vrouw.

"Natuurlijk zie ik wel eens mooie vrouwen over wie ik denk: daar zou ik wel een paar kunstjes mee weten. Soms werpen vrouwen je zo'n blik toe. Dan hangt er wat in de lucht. Het blijft leuk en spannend om gewild te zijn door een vrouw. Maar ik laat het links liggen, doe er niets mee", zegt de 40-jarige Van Erven Dorens deze week in Viva.

"Als ik nu vreemd zou gaan, levert dat me een enorm gewetensconflict op. Ik heb alles te danken aan mijn vrouw."

Volgens Van Erven Dorens heeft zijn vrouw structuur gebracht in zijn leven. "Voor ik haar ontmoette, ging mijn leven vooral over drank en drugs. Rolde ik elke nacht een andere discotheek uit. Zonder haar was ik waarschijnlijk in de vernieling geraakt."

Relaties

In zijn studententijd is de presentator regelmatig vreemdgegaan, zo bekent hij. "Vroeger durfde ik relaties nooit uit te maken, was ik te laf voor. Ik ging vreemd en dat was dan het einde van de relatie. Eerlijk zeggen: 'Het spijt me, ik ben vreemdgegaan,' zat niet in mijn systeem.