AMSTERDAM - De sekstape van Kim Kardashian is niet langer te koop. Een anonieme bieder had dertig miljoen dollar over voor het pikante filmpje, maar eigenaar Vivid Entertainment heeft besloten de video niet te verkopen.

"Hoewel ons een substantieel aanbod is gedaan, houden we de tape nog even bij ons", vertelt Vivid Entertainment-baas Steve Hirsch aan entertainmentwebsite TMZ.

"Toen duidelijk werd dat het niet Kim zelf was die bood op de tape, werd de verkoop voor ons minder interessant. Kim is een superster en als haar sekstape wordt verkocht, moet hij aan haar verkocht worden."

Kardashian maakte het pikante videootje jaren geleden met haar toenmalige vriend, zanger Ray J. De tape lekte uit in februari 2007, waarna Vivid Entertainment een miljoen dollar neertelde voor het filmpje.

Het pornobedrijf bracht de film Kim Kardashian: Superstar een paar weken later op de markt. Kim klaagde het bedrijf aan, maar besloot in ruil voor vijf miljoen dollar te schikken.

Huwelijk

De tape circuleert al jaren, maar kwam onlangs weer volop in de belangstelling dankzij Kims huwelijk. Vorige maand trouwde de inmiddels 30-jarige realityster met basketballer Kris Humphries. Hij zei eerder dat hij weet dat er een pikante video van zijn vrouw rondzwerft, maar maakt daar geen probleem van.

Kardashian dankt haar bekendheid aan de realityserie Keeping up With the Kardashians, die een paar maanden na het lekken van haar sekstape verscheen. Dankzij die show kunnen ook haar zussen Kourtney en Khloé op aardig wat media-aandacht rekenen.