AMSTERDAM - Jennifer Garner hoopt dat ze opnieuw in verwachting is van een meisje. De 39-jarige actrice, die zwanger is van haar derde kind en al twee dochters heeft, komt zelf uit een gezin met drie meiden.

"Dat was een geweldige manier om op te groeien", vertelt Garner in de Ellen DeGeneres Show.

"Ik kom zelf uit een gezin van drie meiden en ben dol op mijn zussen." Garner bekent dat een zoontje krijgen 'raar' zou zijn. "Het zou anders, maar ook cool zijn."

Voor haar echtgenoot, acteur Ben Affleck, zou Garner het wel leuk vinden als hun derde kind een jongen is. "Hij houdt van honkbal en dat soort dingen." Volgens ingewijden hoopt Affleck op een zoon.

Twee dochters

Garner en Affleck hebben al twee dochters, de 5-jarige Violet en Seraphina van 2,5. Volgens de actrice liggen haar dochters niet echt wakker van het geslacht van de baby. "Zolang zij maar een naam mogen verzinnen."

Dat kan volgens Garner nog tot opmerkelijke namen leiden. "Ralphie, Frankie, Minnie Mouse, Daisy Duck, Rosemarie", somt de actrice enkele van de door haar dochters verzonnen namen op. "Daisy Duck Affleck, ik zie het al helemaal voor me", grapt Garner.

Opnames

De actrice leerde haar echtgenoot in 2003 kennen tijdens de opnames van de film Daredevil. Pas een jaar later sloeg de vonk over, toen Afflecks relatie met Jennifer Lopez op de klippen was gelopen. In 2005 trouwden Affleck en Garner met elkaar.

De actrice was eerder getrouwd met acteur Scott Foley. De aflevering van de Ellen DeGeneres Show waarin Jennifer Garner te gast is, wordt dinsdag uitgezonden in de Verenigde Staten.