AMSTERDAM - Jesse James en Kat von D zijn toch niet weer bij elkaar. De 29-jarige tatoeagekunstenares schrijft althans op haar Facebook-pagina dat ze momenteel geen relatie heeft.

James en Von D gingen eind juli uit elkaar, vorige maand liet James doorschemeren dat hij en Von D weer bij elkaar waren.

James deed dat door een foto van hem en Von D te plaatsen op Twitter. Onder het kiekje stond 'voor altijd' in het Spaans. Von D spreekt echter tegen dat ze weer een relatie heeft met de ex van Sandra Bullock.

"Ik heb geen relatie", schrijft de tatoeagekunstenares. "En ik bied mijn verontschuldigingen aan voor alle verwarring die daarover is ontstaan."

Verhuizen

Von D en James gingen eind juli uit elkaar omdat de afstand tussen hen te groot was. James woont in Texas met zijn drie kinderen, terwijl Von D Los Angeles haar thuis noemt.

Geruchten dat Kat voor Jesse naar Texas verhuist, spreekt de tatoeagekunstenares eveneens tegen. "Ik verhuis niet, open geen nieuwe tatoeagewinkel en laat mijn winkel in Los Angeles niet in de steek."

Minnaressen

De twee waren verloofd en zouden deze zomer trouwen, maar de bruiloft werd afgeblazen. Vorige maand leek het erop dat de vonk opnieuw was overgesprongen. "Dit meisje is mijn kans. Ik zal altijd voor haar blijven vechten en haar laten zien hoe bijzonder ze is en hoeveel ik van haar hou", zei James.

Jesse James was vijf jaar getrouwd met actrice Sandra Bullock. Dat huwelijk strandde vorig jaar nadat bekend werd dat James de huwelijke geloften niet zo nauw nam. De motormonteur hield er meerder minnaressen op na. Kort na die onthulling werd bekend dat James was gevallen voor Von D.