Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party.

Met daarin deze week dat Connies ex betrapt is, Helwegens plastic haar geprezen wordt, BN-jurken worden afgekat en er -help!- drie broers Jensen zijn. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Wie zijn daar zo gezellig aan de wandel? Story betrapte platenbaas Hans Breukhoven en Baantjer-actrice Marian Mudder hand in hand. Op de cover plaatsen zij ook een foto van een zuur kijkende Connie.

Want die zal het niet leuk vinden dat haar Hans met een ander aan de wandel is. Nog steeds speelt de ex een grote rol in het leven van Hans. Marian is gewaarschuwd: wil ze Hans, krijgt ze Connie er bij. Maar de roodharige actrice haast zich te zeggen dat ze geen relatie heeft. Ze zijn ‘alleen een paar keer uit eten geweest’.

Plastic hair

Plastic Fantastic Marijke Helwegen heeft een prijs gewonnen. Zelf is ze verbaasd: ’Heb ik jarenlang cosmetisch gesleuteld aan lichaam en gezicht. En wat krijg ik? Een award voor mijn haar!’ roept ze in Weekend.

Vroeger droeg Marijke altijd pruiken en haarstukken. Tegenwoordig toont ze haar eigen, roodgeverfde haar. En voor die haarkleur ontving ze dus een prijs.

Lekker vals

Altijd leuk, de kledingrubrieken waarin BN’ers worden beoordeeld. Prive heeft stylist Bas van Schaik ingehuurd. Hij gaat lekker vals van start. Van de voetbalvrouwen laat hij weinig heel: ‘Verwart ze het gala met OhOh Cherso?’ en ‘Als de bus op de achtergrond er beter uitziet dan jij, heb je een probleem’.

Ook de ‘Jammer van haar slechte, dode haar’ is een hele vileine opmerking. Leuk hoor, wij kijken al uit naar Bas’ commentaar van volgende week.

Nieuwe BN-hobby?

De nieuwste rage: Suppen. Het is een afkorting van Stand Up Paddle Surfing en is niets meer of minder dan op een surfplank staan met een roeispaan. In Prive doet presentatrice Nicolette Kluijver het op Mauritius. Verder zien we Sting, Leonardo di Caprio, Cind Crawford en model Bar Raffaeli op de plank staan.

Heel hip dus, dat Suppen. Maar of het doorbreekt in Nederland, vragen we ons af. Wij zien bijvoorbeeld Connie Breukhoven of Gerard Joling nog niet ontspannen door een Hollandse sloot met kroos peddelen.

Sylvies Penissimo’s

Presentatrice Sylvie Meis schrok zich een hoedje. Twee kandidaten uit Supertalent lieten plots hun broek zakken. Syl dacht dat ze op de piano gingen spelen. Dat deden ze ook, maar niet met hun handen.

Het Duitse duo noemt zich ‘Penissimo’ en bespeelt de toetsen met hun piemels. Die spalken ze met een sate-prikker voor extra stevigheid. Lachen natuurlijk, deze flauwe act. Maar preutse Sylvie schrok zich dood en sloeg van afschuw haar gemanicuurde handjes voor de ogen. In Prive zien we haar haar hoofd vol walging afwenden.

Drie boevige broers

Robert Jensen: you love him or hate him. De radio/tv presentator heeft met zijn grote mond vaak ruzie met mensen. Hij blijkt ook een broertje te hebben, net zo brutaal. Het is Frank Dane, DJ van 3FM. Frank heeft een pseudoniem om niet altijd met zijn broer geassocieerd te worden.

Recent maakt hij op de radio ruzie met Kim Lian van der Meij (musical) en Sanne Hans (Miss Montreal). De dames zijn zeer gepikeerd over het geplaag van het boevige broertje. Party weet te melden dat er nog een derde Jensen telg is, Daan. Die is consultant en houdt zich op de achtergrond.

We hopen deze drie musketiers nooit samen in de kroeg tegen te komen, want 3x Jensen, dan moet je sterk in je schoenen staan.

Blote Amanda

Deze zomer zagen we de (v)echtgenote van Martijn Krabbé nog in bikini op Ibiza. Een beetje pafferig was ze wel, en dan die tatoeages. Vandaar dat half mannelijk Nederland het ook geschrokken uitschreeuwde toen bekend werd dat Amanda in de Playboy zou komen.

Inmiddels is een aantal foto’s uitgelekt en we zijn verbaasd. Heeft Amanda enorm gesport? Is er enorm gefotoshopt? Of weet de fotograaf precies de juiste hoek te kiezen? Amanda ziet er namelijk slank en gespierd uit, helemaal niet slecht.

Hoe dan ook: Party denkt dat de blootreportage wraak is op Martijns ex Tessa, die aangifte deed van verkrachting. ‘Zo van: kijk mij er nog eens lekker uitzien’ schrijft het blad samenzweerderig.