AMSTERDAM - Als het aan haar vriend ligt, zal het niet lang duren voordat Fajah Lourens in trouwjurk naar het altaar schrijdt. Roberto da Costa wil de actrice binnenkort ten huwelijk vragen, zo onthult hij in Story.

"Sterker nog: we hebben het er al over gehad. We willen graag met elkaar trouwen. Ik denk dat het niet lang meer duurt, voordat we alles zullen gaan plannen. Maar ik moet Fajah eerst officieel vragen", zegt de 38-jarige sportinstructeur en dj in het weekblad.

Da Costa zou ook graag een kindje willen met zijn vriendin. Maar voor Lourens, die al twee kinderen uit vorige relaties heeft, is dat niet prioriteit nummer één.

"Fajah staat eerlijk gezegd niet heel erg te springen. Maar toen ik haar laatst uitlegde hoe fantastisch ik het zou vinden om ook een zoon of dochter met haar samen te hebben, begreep ze dat. Ik zag zelfs een twinkeling in haar ogen, dus dat komt vast wel goed."

Sportschool

Lourens en Da Costa zijn sinds vier maanden een stel. De twee ontmoetten elkaar tijdens een training in zijn sportschool.

Volgens Da Costa was er meteen een klik. "Eerlijk gezegd wist ik helemaal niet wie Fajah was, toen ik haar voor het eerst zag. Ik vond haar gewoon een mooie en spontane vrouw. Toen we aan de praat raakten, klikte het meteen. Vanaf dat moment zijn we eigenlijk geen seconde van elkaars zijde geweken."

Lourens brak vorig jaar definitief met haar vriend Daniel Surig. De twee waren zeven jaar lang een stel, maar gingen al een keer eerder uit elkaar.