AMSTERDAM - Voor een vrouw wiens huwelijk slechts 55 uur duurde, lijkt het misschien een wat gewaagde opmerking. Desalniettemin houdt Britney Spears bij hoog en laag vol dat ze nog steeds gelooft in het instituut huwelijk.

De 22-jarige superster deed deze onthulling tijdens de eerste keer dat ze sprak over haar flitshuwelijk met jeugdvriend Jason Alexander van 3 januari, zo weet Teenhollywood te melden. La Spears dat de hele toestand gewoon wat uit de hand was gelopen. Ze heeft zich verbaasd over alle ophef over het akkefietje.

"We landden die dag op Mars. Waarom heeft niemand het daarover?", vraagt ze zich af. "Ik geloof wel degelijk in het huwelijk, zeker wel. Maar ik was in Vegas, en het overviel me gewoon een beetje. Ze weigerde in te gaan op de vraag of ze echte gevoelens heft voor Alexander. "Dat weet ik niet, dat is een persoonlijke vraag."

"Maar ik heb wel een nieuwe video die uitkomt en dat is ook erg cool", liet Britney de zakenvrouw in zich spreken. Zij en Alexander trouwden in een kapelletje in las Vegas na een drankgelag van twee dagen. Zodra de trouwerij bekend werd ondernamen haar advocaten actie om haar geschatte vermogen van 100 miljoen euro te beschermen.