AMSTERDAM - Na een jaar van liefdesleed lijkt Bridget Maasland weer een nieuwe vlam te hebben gevonden. Volgens insiders zou Bridget zijn gevallen voor advocaat Pieter van Schaik uit Amsterdam.

Bridget geeft toe dat ‘ene Pieter’ haar nieuwe liefde is, maar wil niet veel kwijt over haar romance, die nog in het beginstadium zou verkeren.

‘Pieter is een erg leuke jongen, maar het is nog erg pril en verder wil ik er niet veel over vertellen. We zijn elkaar nog aan het ontdekken,’ liet de blonde presentatrice tegenover Story weten.

‘Ik kan bevestigen dat Bridget en ik aan het daten zijn. We hebben het heel leuk samen’, zegt advocaat Pieter van Schaik.

Johnny

Bridget Maasland leek na de scheiding van haar grote jeugdliefde Pepijn, de vader van haar zoontje Mees, eind vorig jaar nieuw liefdesgeluk te hebben gevonden bij Johnny de Mol.

De twee vielen voor elkaar tijdens de opnames van Johnny’s programma Waar is de Mol? waarvoor ze samen in Suriname waren.

Ze waren erg verliefd en Johnny kon het ook goed vinden met Bridgets zoon Mees. Er leek een mooie toekomst voor het tweetal weggelegd, maar al tijdens hun eerste liefdesvakantie op Bali ging het mis en in maart dit jaar maakten ze bekend dat het over en uit was tussen hen.

Pepijn

Het jaar daarvoor was het tot een breuk gekomen tussen Bridget en haar grote jeugdliefde Pepijn Padberg. De twee waren tijdelijk uit elkaar gegaan om hun relatie wat lucht te geven.

Tijdens deze liefdespauze leerde Pepijn Hans Kloks assistente Nathalie kennen en niet veel later leed de relatie van Bridget en Pepijn definitief schipbreuk. Volgens Pepijn sprong echter toen pas de vonk tussen hem en Nathalie over.

Bridget was verdrietig over de breuk, maar ze bleef haar vertrouwen in de liefde houden. Ook nadat haar relatie met Johnny op niets uitliep, ging ze niet bij de pakken neerzitten.