AMSTERDAM - Eva Longoria is sterk uit haar scheiding gekomen. De actrice is, na de break met Tony Parker, weer gelukkig en gelooft nog altijd in de liefde.

Longoria, vooral bekend vanwege haar rol in de succesvolle tv-serie Desperate Housewives, beschouwt zichzelf als een sterke persoonlijkheid en ondanks dat haar relatie met Parker op de klippen liep, is ze dankbaar voor hun tijd samen.

“Ik heb een hoop meegemaakt, maar ik heb me op mijn werk gestort en dat hielp me de nare persoonlijke problemen door te komen”, vertelt Longoria aan het Britse Hello! Magazine

“Maar ik geloof in de liefde. Ik geloof dat dingen voorbestemd zijn en alles wat er met je gebeurt een reden heeft. Ik ben dankbaar voor de ervaringen die ik heb en ben erg optimistisch over wat de toekomst voor mij in petto heeft.”

De 36-jarige actrice zit lekker in haar vel en ook haar omgeving merkt dit op. “Ik ben blij met mezelf. Met mijn spiritualiteit, mijn vrienden, mijn familie. Ik heb een geweldig leven, dus diep in mijn hart ben ik heel gelukkig.”