AMSTERDAM - Jamie Saunders heeft vijf aanklachten wegens mishandeling tegen zich lopen. De 25-jarige zanger, broer van Ben en Dean Saunders, werd eerder al eens veroordeeld voor mishandeling.

"Ik ben veroordeeld tot een boete van 250 euro voor mishandeling van mijn vriendin", geeft Jamie dinsdag toe in De Telegraaf. "Maar dat bestond uit niet meer dan een klap op haar bovenbeen."

"Ik heb geen zin om daar omheen te draaien. Er lopen op dit moment vijf zaken wegens mishandeling", vervolgt de zanger. "Gelukkig ziet de politie ook wel in dat het de meesten gewoon is te doen om het geld."

Jamie zegt dat het gaat om oude zaken die te maken hebben met zijn werk als evenementenbeveiliger. Die mensen zouden pas naar de politie zijn gestapt toen broer Ben bekend werd. "En daardoor ook mijn kop meer bekendheid kreeg."

Jamie zegt niet te vrezen dat de aanklachten zijn beginnende carrière zullen dwarsbomen en is inmiddels gelukkig met vriendin Zoë. "De vrouw van mijn leven, dat wist ik al op het moment dat ik haar zag."