AMSTERDAM - Pink is pissig omdat haar Facebookaccount is gehackt. Volgens de zangeres zijn privékiekjes gestolen. "Heb een beetje respect", twitterde Pink boos. Voor zover bekend zijn de gestolen plaatjes nog nergens opgedoken.

Welke foto's zijn gestolen is niet bekend. Vlak nadat de zangeres haar gal had gespuwd, twitterde ze 'dat het haar eigen fout was en dat ze beter had moeten weten'. "Er zijn belangrijkere dingen in de wereld dan mijn Facebook-pagina."

De zangeres werd begin juni voor het eerst moeder en is niet gediend van paparazzi. Pink wil niet dat haar dochter Willow Sage Hart op straat wordt gefotografeerd.

Middelvinger

Na de bevalling werden de kersverse ouders lastig gevallen door fotografen die een glimp wilden opvangen van de pasgeboren baby. Pink was de camera's meer dan zat en toonde geregeld haar middelvinger aan de paparazzi.

Om een eind aan de strijd om de eerste babyfoto te maken, poseerden Pink en haar man Carey Hart eenmalig met Willow Sage voor het Amerikaanse tijdschrift People.