AMSTERDAM - Frans Bauer viel in eerste instantie alleen voor het uiterlijk van Mariska. De zanger ontmoette zijn latere vrouw in het zalencomplex van haar ouders, waar zij achter de bar stond.

Het stel is inmiddels bijna twintig jaar bij elkaar en heeft vier zoons tussen de twee en tien jaar oud.

"Maanden heb ik bier en broodjes frikandel besteld en zo Mariska's hart veroverd", vertelt Frans aan Beau Monde. Hij geeft toe dat hij aanvankelijk alleen voor haar buitenkant ging.

"Ik dacht: blond en grote tieten, een lekker wijf. Dat wil je toch als man?" Volgens de 37-jarige Bauer verdiepte hun band toen ze samen 'ouder en ouders' werden. "Nu is Maris voor mij verheven boven alle andere vrouwen."

Jubileum

Hoewel Frans en Mariska volgend jaar hun twintigjarig jubileum als stel vieren, trouwden ze pas drie jaar geleden. Eigenlijk wilden ze elkaar hun jawoord eerder geven, maar het huwelijk werd uitgesteld door de dood van Mariska's broer en een miskraam.

"Mijn wens is om te hertrouwen", zegt Mariska. "Onze huwelijksdag was zo mooi, alleen ontbreekt Lucas op alle trouwfoto's, omdat hij nog niet was geboren. Superjammer."