AMSTERDAM - Barbie maakt zich op voor de volgende fase in haar leven.

Het feestbeest, dat beroemd werd dankzij Oh Oh Cherso, heeft haar wilde haren verloren.

"Ik heb het wel een beetje gehad", mijmert Barbie voor de camera. "Je kan niet altijd doorgaan met alleen maar feesten en zuipen."

"Er komt een moment dat je moet kiezen. En ik kies voor mijn man."

Huwelijk

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, bereidt zich voor op haar huwelijk. Op Valentijnsdag belooft de blondine eeuwige trouw aan Michael. De voorbereidingen op de grote dag en de bruiloft zijn te zien in een nieuwe realitysoap, Oh Oh Barbie.

Nu ze zich opmaakt voor het getrouwde leven, stapt Barbie uit Oh Oh Cherso. "Aan alles komt een einde, ook aan Oh Oh Cherso", filosofeertde blondine. "Ik hou heel veel van ze, maar wil gewoon verder met mijn eigen leventje."

Ziek

De verloofde Barbie genoot deze zomer al minder van het feesten in Chersonissos. De Haagse was ziek van het gemis van haar vriend Michael. Toch vindt ze haar gevoelens maar vreemd. "Ik vind het raar dat ik zo verliefd kan zijn en verloofd ben en ga trouwen. Dat ik zoiets mee mag maken in mijn leven."

Kleine Barbies of Kens komen er voorlopig nog niet. "Ik wacht nog even met kinderen, ben hier nu druk mee bezig. En ik wil eerst nog genieten van mijn lieve man. Ik ben al heel lang verliefd op hem, maar we zagen elkaar nooit. Nu ik hem heb, laat ik hem nooit meer gaan. Er is niemand die mijn vriend van me af kan pakken!"