AMSTERDAM - Lieke van Lexmond is druk doende met haar acteer- en presenteercarrière, maar ziet het stiekem wel zitten om met haar zus een kledinglijn te beginnen.

"Daar hebben we wel eens van gedroomd", geeft Lieke toe in RTL Boulevard.

Liekes zus Jetteke is verantwoordelijk voor menig outfit van de actrice. "Het is iets wat we heel vaak bespreken", biecht Jetteke op.

"Ik zou het wel heel leuk vinden om samen een kledinglijn neer te zetten, al is het maar iets kleins", bekent Lieke. "We houden super veel van elkaar, zouden het liefst de hele tijd bij elkaar zijn, dus hoe leuk zou het zijn om op werkgebied nog meer samen te gaan doen."

Aanbiedingen

De zusjes fantaseren vooralsnog enkel over een modecarrière, concreet is het nog niet. "Er zijn wel eens wat aanbiedingen van mensen die het leuk vinden om merken aan mij te koppelen, maar er is nog nooit aan ons tweeën gedacht", vertelt Lieke. "En ik ga niet zomaar met een merk in zee."

De zussen zitten aardig op een lijn wat kleding betreft. "We houden van kwaliteit en gaan voor iets moois", somt Lieke snel op. Eerder dit jaar maakte ze bekend na bijna tien jaar afscheid te nemen van de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Wat Van Lexmond gaat doen, is nog niet bekend. "Misschien moeten we er maar serieus mee aan de slag, zus."