Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party.

Met daarin deze week dat de Hilversumse slangenkuil Tensens man heeft verslonden, Marco stilletjes alleen is, Ronald de Boer van zijn scheiding geniet en dat Brandsteder zijn huis verhuurt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Slangenkuil

Caroline Tensen is bepaald niet armlastig. Ze is top-presentatrice en draait al jaren mee in medialand. Helaas is haar partner slachtoffer geworden van de omroep-slangenkuil. Haar Peter had een productiebedrijf.

Door een vreemde constructie met partnerbedrijven die niet betaalden, is hij failliet gegaan. Eerst repten de bladen over dat Caroline tonnen eigen geld verloren zou hebben. Dat blijkt niet zo te zijn, maar zij en Peter balen wel. Helemaal omdat ‘huisvriend’ Rene Froger ook een bedenkelijk rolletje speelde in het faillissement, volgens Weekend. Van je vrienden moet je het hebben...

Only the lonely

Arme Marco Borsato. Hij is geopereerd aan zijn stembanden en is nu heel schor. Leontine wilde de operatie niet afwachten en was met schoonmama Mary en de kids nog even naar Ibiza vertrokken.

Daar zat Marco dan, alleen thuis. Misschien beter, omdat hij dan echt niet hoefde te praten. Maar Party vindt het maar zozo dat de arme zanger in de steek is gelaten. Gelukkig kon schorre Marco zich met zijn gezin herenigen en geniet hij -in stilte- van zijn bootje op Ibiza.

Arme Ronald

Voetballer Ronald de Boer is de helft van zijn vermogen kwijt. Hij is gescheiden van Sharon en dat kost hem volgens Party zo’n 15 miljoen euro.

Het blad neemt het op voor Ronald: Sharon zou egoistisch zijn en alleen aan shoppen en sporten denken en haar ex-man en 3 kinderen verwaarlozen. Nu heeft Ronald een relatie met Suze en is hij helemaal happy. Zelfs als hij met (haar?) chihuahua in de fietsmand over straat moet, kijkt hij nog blij.

Ingewikkelde bruiloft

De zoon van Willeke Alberti is getrouwd en dat is ingewikkeld. De zangeres heeft namelijk kinderen van drie mannen. Dus wie nou met wie op de trouwfoto staat, is lastig. Privé is er eens voor gaan zitten en heeft bijschriften gemaakt.

Er is een dochter Danielle, van man één. Dan is er zoon Johnny de Mol, van vader John. De bruidegom is Kaj, van oud voetballer Soren Lerby. Het familieportet is dan ook behoorlijk gevarieerd. BN’ers waren o.a. Rick en Ron Brandsteder, Gigi Ravelli en Jeroen Krabbé. En de stralende Willke natuurlijk, die snel op kleinkinderen hoopt.

Logeren bij Ron

Over Ron Brandsteder gesproken... De oud-presentator is dik miljonair. Toch probeert hij een centje bij te verdienen met het verhuren van zijn huis, weet Weekend. Zijn boerderij-villa in Breukelen krijgt hij niet verkocht, maar dat is geen ramp.

Voor het ‘guesthouse’ in Spanje vraagt hij -houd je vast!- E 1500,- per week. Boven op het terrein is zijn huis, iets lager de gastenvilla met drie slaapkamers en zwembad. Wie een kopje suiker wil lenen bij Ron en Yvonne, moet in het naseizoen boeken. In de zomer vindt hij het zelf te warm in zijn vakantiehuis.

Platzak Patty

In haar column in Privé verbaast Patty Brard zich over het vele geld van haar landgenoten. Zelf moet ze hard buffelen om centjes te verdienen. Ze maakte een tripje naar Marbella en belandde in een dure beachclub.

Ligbed huren: E 500,- (met eerste fles champagne gratis). Geen enkele gast rekent er af onder de E 2000,- meldt ze verbouwereerd. ‘Beter duur, dan niet te koop’ is het motto. Ook rijke Ronny Rosenbaum komt nog even langs, de ex van Tatjana Simic.

Zijn nieuwe vriendin is van top tot teen volgespoten en platgetrokken en is een wandelende Missoni en Hermes-parade. Toch zit ze nog met Ronnys ex in haar maag: ‘Tatjana means zero to me, she is nothing’ spuwt ze telkens venijnig met Inspector Clouseau-accent. Dank je, Patty, we smullen weer van je roddels.

Estelle is hot!

Wow, wat ziet Estelle Gullit er goed uit! In een knalgele bikini, diep gebruind, met slordig zee-haar geniet ze op Ibiza. Man Ruud is met zoon op safari in Afrika, zij is met dochter in hun vakantiehuis.

In Story vertelt ze dat ze echt niet dag en nacht bij haar man hoeft te zijn, hij mag best veel weg zijn voor zijn werk. ‘Dat houdt het spannend,’ meldt Estelle. We denken dat als Ruud deze foto’s van zijn wulpse strandnimf ziet, hij liever vandaag dan morgen in het vliegtuig naar huis springt.