Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Ervaren musicalster niet door eerste ronde The Voice

AMSTERDAM - Chaira Borderslee heeft de eerste ronde van het RTL-programma The Voice of Holland niet overleefd.
Door Novum

"Ik kreeg de zaal helemaal stil, het publiek was echt onder de indruk. Maar van de jury draaide niemand zich om", vertelt Borderslee aan De Telegraaf.

De musicalactrice, bekend van onder meer Aïda (hoofdrol) en Tarzan, wil graag een cd uitbrengen en besloot daarom mee te doen aan het The Voice.

"Ik kreeg uiteindelijk 'kritiek' waarmee ik niets kan. Ik zou niet hebben kunnen doseren en teveel hebben gegeven. Ze vonden mijn stem te sterk", aldus Borderslee. "Wanneer er in de jury muziekkenners zitten en ze horen mijn stemkwaliteit niet, dan is dit blijkbaar niet de weg voor mij.”

The Voice wordt vanaf 23 september uitgezonden.

Liefde

In de liefde heeft Borderslee meer geluk. Ze verbrak eind juli de verloving met haar Belg Michel Heelen. Maar sinds kort zijn de twee weer samen. "Hem verlaten was de domste beslissing uit mijn leven", beseft ze nu.

Borderslee verliet haar verloofde om aan The Voice mee te doen. Maar nadat zij de eerste ronde niet overleefde besloot ze weer met hem te gaan samenwonen in België.

"Ik heb daar de afgelopen jaren al laten weten wie ik ben, en ik wil dat verder uitbreiden." Het stel is weer verloofd en praat zelfs over kinderen.


Lees meer over:

The voice of HollandChaira Borderslee

Aanbevolen artikelen