AMSTERDAM - De wegen van de Beckhams zijn ondoorgrondelijk. David en Victoria zijn op dit moment in gesprek over een rol in een film over voetbal. De regisseur van de film, Gurinder Chadha, dacht in eerste instantie dat de productie met look-a-likes gemaakt zou moeten worden. Maar nadat de Beckhams de film hadden gezien, wilden ze maar al te graag medewerking verlenen aan de productie.

De film is in principe al klaar. Toch zullen er een aantal scènes met de Beckhams worden geschoten, die de stukken met de look-a-likes moeten vervangen. Een woordvoerder van de film zegt: "David en Victoria vonden de film zo geweldig dat ze er graag aan mee wilden werken. Het is bovendien niet onwaarschijnlijk dat Victoria de soundtrack voor de film zal gaan zingen."

Het verhaal gaat over een 18-jarig Indiaas meisje dat graag in de voetsporen van David Beckham wil treden en professioneel voetballer wil worden. Dit nemen haar vriendje en haar ouders haar niet in dank af.

Shaznay Lewis, bekend van de meidengroep All Saints, en een aantal Bollywoodsterren doen ook aan de productie mee. Chadha regisseerde eerder al films als Bhaji on the Beach en What's Cooking?.