AMSTERDAM - The Game is weer in opspraak geraakt. De rapper wordt ervan beschuldigd dat hij een man geslagen heeft bij een ruzie op straat in Hollywood.

Twee weken geleden kwam hij ook al in het nieuws. Toen legde hij met een tweet het telefoonsysteem van de politie plat.

De 31-jarige The Game zou dinsdag een man hebben aangevallen voor de deur van een club in Hollywood, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De man heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek. Er is niemand aangehouden. Bronnen rond The Game beweren dat de rapper niks verkeerd heeft gedaan.

Stagiair

Het incident met het telefoonsysteem begon twee weken geleden toen The Game twitterde dat hij op zoek was naar een stagiair, waarbij hij het nummer van een politiebureau in Los Angeles vermeldde. Het bureau werd overspoeld met telefoontjes en het telefoonsysteem lag enkele uren plat. De rapper werd na een onderzoek niet aangeklaagd.

Jayceon Taylor, zoals The Game eigenlijk heet, werkt zich regelmatig in de nesten. In 2005 werd hij in de boeien geslagen omdat hij zich misdroeg in een winkelcentrum en zich verzette bij zijn aanhouding. In 2008 kreeg hij twee maanden gevangenisstraf omdat hij iemand bedreigd had met een vuurwapen.