AMSTERDAM - Alberto Stegeman is verliefd. De 40-jarige presentator wil zo snel mogelijk gaan samenwonen met zijn nieuwe vriendin Judith. Eerder dit jaar zag hij een relatie van zeven jaar op de klippen lopen.

"Ik begrijp dat het allemaal snel lijkt, maar mijn vorige relatie was al enige tijd over voor ik het naar buiten bracht", legt Stegeman uit in De Telegraaf. "En het voelt gewoon goed. Judith en ik zijn zo verliefd dat we graag samen in een huis willen wonen."

De undercoverjournalist gaf eerder aan dat zijn werk hem zijn vorige relatie kostte. Hij had een drukke tijd, waarin Schiphol hem aanklaagde voor valsheid in geschrifte.

Stegeman wilde voor zijn programma Undercover in Nederland aantonen dat de luchthaven slecht is beveiligd. "Werk was natuurlijk slechts een van de oorzaken", zegt hij nu. "Er speelden nog meer dingen waardoor het tussen ons niet bleek te werken."

Stegeman is niet bang dat zijn nieuwe relatie te lijden krijgt onder zijn werk. "Natuurlijk moet de toekomst het uitwijzen, maar voor mijn gevoel zal deze relatie standhouden. Hoe druk ik het ook krijg met mijn werk."