AMSTERDAM - Kim Feenstra is niet bang dat ze te oud is voor een internationale doorbraak. Het model vierde maandag haar 26e verjaardag. "Juist nu zijn de oudere modellen heel erg in trek."

"Ze zijn zich meer bewust van zichzelf, van hun vrouwelijkheid en van hun lichaam." Om haar internationale doorbraak te bewerkstelligen, sloot Feenstra zich onder meer aan bij een ander modellenbureau, dat ook meisjes als Lara Stone beroemd maakte.

Met de jaren is Kim, die in het verleden meerdere keren in opspraak raakte en onder meer als escort werkte, naar eigen zeggen een stuk serieuzer geworden.

"Ik ben getrouwd, we hebben een hond en we wonen in een heel burgerlijk huisje", somt ze op. "Dus hoe serieus wil je het hebben?"

Vertrouwen

Kims man heeft 'heel veel vertrouwen' in haar. "Ik ben zelf natuurlijk ook druk bezig om internationaal door te breken, dus we hebben een kans van twee op twee", legt dj Michael Mendoza uit.

Bang dat de twee dan geen tijd meer voor elkaar hebben, is hij niet. "Ik denk dat de verhouding kwaliteit en kwantiteit bij ons perfect is. Dat komt wel goed."