AMSTERDAM - Kim Kardashian en Kris Humphries kondigden voor hun bruiloft van zaterdag aan voorlopig niet op huwelijksreis te gaan, maar het lijkt er nu toch op dat de twee op vakantie zijn.

Het pasgetrouwde stel is maandag gespot op de internationale luchthaven van Los Angeles, schrijven verschillende Amerikaanse media.

Volgens ingewijden vliegen Kim en Kris naar Europa. In welk land ze zitten, is niet bekend. Voorafgaand aan hun extravagante bruiloft lieten de tortelduifjes weten voorlopig geen tijd te hebben voor een huwelijksreis.

Kardashian zou te druk zijn met haar realityshow Kourtney & Kim Take New York, terwijl Kris zich opmaakt voor het nieuwe basketbalseizoen.

Realityshow

Lang kan de 'huwelijksreis' ook niet duren, rekende tijdschrift People uit. Kardashian wordt zondag verwacht bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards en start volgende week met de opnamen van haar realityshow. Bovendien is het kersverse echtpaar woensdag 31 augustus eregast tijdens een feestje in New York.

Geruchten gingen dat het om een tweede bruiloft ging, maar dat ontkent Kardashian. "De verhalen over een tweede trouwerij in New York zijn niet waar", twitterde de 30-jarige.

"Onze vrienden organiseren enkel een 'welkom in New York' feestje voor ons." Kim verblijft al een tijdje in de Big Apple, ook vorig jaar namen zij en haar zus Kourtney daar een realityserie op.