ROTTERDAM - Oksana Grigorieva eist een half miljoen dollar van ex-vriend Mel Gibson voor het traumatiseren van haar zoon Alexander.

Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

Mel Gibson en Oksana Grigorieva liggen al geruime tijd met elkaar in de clinch over de voogdij van hun dochtertje Lucia. Vrijdag nog spraken beiden met een mediator en de rechter die zich over de voogdijzaak mag buigen.

Grigorieva zou een torenhoog bedrag van Gibson willen zien, onder meer voor het 'traumatiseren' van haar zoon Alexander. Deze was getuige van een ruzie en vechtpartij tussen haar en Gibson begin 2009.

Gescholden

Gibson zou Grigorieva tijdens de onenigheid zo hard hebben geslagen, dat zij twee tanden verloor. Gibson heeft eerder al laten weten dat hij zijn ex destijds enkel een klap gaf omdat zij 'doordraaide' en daarmee een gevaar vormde voor baby Lucia.

Grigorieva beweert nu dat Gibson tijdens de ruzie zo erg tegen Alexander gescholden zou hebben dat hij zich nadien onder zijn bed had verstopt. Ook zou Gibson de jongen tijdens een andere ruzie tegen een tafel hebben gesmeten.