AMSTERDAM - Jamai Loman wil nooit meer een vriend die net als hij bekend is. De 25-jarige musicalacteur had anderhalf jaar een relatie met zanger Ron Link. Jamai houdt zijn liefdesleven het liefst buiten de schijnwerpers.

"Ik vind het niet belangrijk dat mensen weten wie mijn vriend is", vertelt Loman. "Dat heeft niks te maken met mijn werk. Gelukkig zijn er genoeg andere mensen die het wel interessant vinden om hun privéleven op straat te leggen."

Jamai, die momenteel een vriend heeft, weet in ieder geval zeker dat hij nooit meer een relatie wil met een andere bekende Nederlander.

"Het is niet leuk. Niet iedereen hoeft te weten hoe mijn relatie in elkaar steekt, daar houd ik niet van." Volgens Loman waren er 'genoeg paparazzi' toen hij nog verkering had met Link. "Weet je wat het ook is: Nederland is een klein land. Als je een geheim hebt, duurt het misschien twee dagen."

Kind

De zanger weet niet of hij ooit gaat trouwen. "Dat vind ik niet zo bijzonder. Als je een bevestiging moet hebben voor de liefde, moet je een kind nemen", vindt hij. Maar voorlopig zit dat er niet in volgens Jamai. "Ik kan nog amper voor mezelf zorgen."