AMSTERDAM - Kim Kardashians bruiloft wordt voor het nageslacht vastgelegd. In navolging van haar jongere zus Khloé trouwt ook Kim voor de camera's.

De special Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event wordt begin oktober uitgezonden in de Verenigde Staten, weet entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Kim belooft op 20 augustus in het Californische Montecito eeuwige trouw aan basketballer Kris Humphries.

De hele dag wordt het bruidspaar gevolgd door camera's, die het stel al een tijdje volgen. In Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event is namelijk niet alleen de bruiloft te zien, ook het plannen van de grote dag is gevolgd.

Trouwvideo

De trouwvideo is op 9 en 10 oktober te zien in de Verenigde Staten. Of de special ook in Nederland wordt uitgezonden, is niet bekend.

Keeping up with the Kardashians, de realityshow waaraan Kim en haar zussen hun bekendheid danken, is ook in Nederland te zien op entertainmentzender E!

Khloé

Kim is niet de eerste Kardashian die voor de camera trouwt. Haar jongere zus Khloé trouwde in september 2009 met basketbalspeler Lamar Odom. Die bruiloft was te volgen in een extra lange uitzending van Keeping up with the Kardashians.

Of Kim en Kris in navolging van Khloé en Lamar ook een eigen realityshow krijgen, is nog niet duidelijk.